Doe je niets liever dan pakkende en creatieve verhalen vertellen voor online, radio en televisie? Ben je altijd op zoek naar nieuws in jouw omgeving? En werk je zelfstandig, maar ben je ook een teamspeler? Dan heeft RTV Drenthe misschien wel de baan voor jou!

Wij zoeken een enthousiaste

Regioverslaggever m/v (36 uur)

voor onze regio Zuidwest-Drenthe. Waar je een netwerk hebt of ontwikkelt. Je zoekt de mensen en verhalen uit dat gebied zelf op. Je gaat zelfstandig op pad met camera, microfoon en laptop en levert nieuwsverhalen uit jouw regio. Dat doe je samen met de collega’s in jouw team en met de collega’s aan de nieuwsdesk. Je werkgebied wordt Meppel, Hoogeveen, de Wolden, Midden-Drenthe en Westerveld.

Je bent communicatief vaardig, creatief en een netwerker. Je weet hoe je een aantrekkelijk online-artikel schrijft. En weet een pakkende video te maken van de onderwerpen die je oppakt. Je hebt ervaring met monteren van video en audio. Kennis van Drenthe en de Drentse taal is een pré. Het hebben van een rijbewijs is een vereiste.

Als je werkt op hbo-niveau, journalistieke ervaring hebt en online first voor jou vanzelfsprekend is nodigen wij je van harte uit te solliciteren:

Mail voor 7 december a.s. je motivatie en CV naar personeel [at] rtvdrenthe.nl

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld conform de omroep CAO.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Mariëlle Nieuwenhuis, Eindredacteur Nieuws, telefoonnummer 0592-338080.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld