RTV DRENTHE is als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron dé spil in de Drentse samenleving. RTV Drenthe heeft een sterke marktpositie in de provincie Drenthe. We houden ons publiek op de hoogte van nieuws, sport en evenementen. Dat doen we in de eerste plaats online via onze site, de app, Twitter en Facebook, maar natuurlijk ook op radio en tv.

Voor onze sportredactie zijn wij op zoek naar een enthousiaste

freelance bureauredacteur sport

(voor in het weekend)

Onze sportredactie verzorgt de sport-uitzendingen en -items voor online en tv. De afdeling bestaat uit verslaggevers, bureauredacteuren en presentatoren. Ook werkt er een aantal freelancers.

Als bureauredacteur verzorg je voor online op zaterdag en zondag de sportberichtgeving. Je belt achter nieuws aan en zorgt dat de informatie snel en accuraat verwerkt wordt.

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je ervaring in de journalistiek en een grote passie voor sport. Je kan zelfstandig video’s monteren in AVID of MediaCentral. Je weet veel van Drenthe en de sport in Drenthe. Je bent flexibel inzetbaar, creatief en kunt zelfstandig werken.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door René Posthuma, eindredacteur Sport, tel.nr. 0592-338080.

Heb je interesse in deze functie(s) mail dan voor 16 april a.s. je motivatie en cv naar personeel@rtvdrenthe.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!