Ken jij de Drentse sportclubs als geen ander, doe je niets liever dan op pakkende wijze sportwedstrijden van commentaar te voorzien en weet jij op creatieve wijze het laatste sportnieuws te brengen voor online, radio en televisie? Dan is RTV Drenthe op zoek naar jou!

Voor onze sportredactie zijn wij op zoek naar enthousiaste

freelance sportverslaggevers
 

Als freelance sportverslaggever verzorg je met name in het weekeinde de (live)verslaggeving van sportwedstrijden. Door de week kun je worden ingezet om sport gerelateerde nieuws- en achtergrond verhalen te maken voor online, radio en televisie.

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je ervaring met journalistiek en een passie voor sport. Als verslaggever kun je artikelen schrijven, video-items draaien en monteren of je bent bereid je dit snel eigen te maken. Ervaring met live-verslaggeving is een pré.

Uiteraard weet je veel van Drenthe en de sport in Drenthe. Je bent flexibel inzetbaar, creatief en kunt zelfstandig werken.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Marieke Rosier, Eindredacteur Sport, tel.nr. 0592-338080.

Heb je interesse, mail dan voor 29 juli as. je motivatie en cv naar personeel@rtvdrenthe.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!