RTV DRENTHE is als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron dé spil in de Drentse samenleving.  RTV Drenthe heeft een sterke marktpositie in de provincie Drenthe. We houden ons publiek op de hoogte van nieuws, sport en evenementen. Dat doen we in de eerste plaats online via onze site, de app, Facebook en Instagram, maar natuurlijk ook op radio en tv. 

De afdeling Mediatechniek & ICT is op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige 

Cameraman/-vrouw 

(voor 36 uur per week) 

De functie 

De afdeling Mediatechniek bestaat uit een klein team van gedreven medewerkers en kent een informele werksfeer. In de functie van cameraman maak je, zelfstandig binnen een duidelijke (journalistieke) opdracht, met behulp van videoapparatuur opnamen van personen, objecten en/of situaties. Je bedient de camera zodanig, en past hierbij alle voorkomende technieken toe, zodat vaktechnisch en programmatisch verantwoord beeld en geluid kan worden opgenomen en uitgezonden. Voorafgaand aan een te realiseren opdracht verdiep je je in de feiten en achtergronden van de te visualiseren onderwerpen. Je werkt onder wisselende omstandigheden ten behoeve van verschillende programma’s. 

Wij vragen 

Minimaal een MBO+ niveau, aangevuld met enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een brede interesse in audiovisuele techniek. Je bent in staat om situaties goed in te schatten, kan goed samenwerken en bent stressbestendig. 

Wij bieden 

Een dienstverband van 36 uur per week. Aanstelling geschiedt in eerste instantie voor de duur van een jaar. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld conform de omroep CAO, schaal F. 

Infomatie 

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op Jorg Ebbers, manager Mediatechniek & ICT op telefoonnummer 0592 – 338080

Solliciteren 

Heb je interesse in deze technisch veelzijdige functie binnen onze organisatie, mail dan je motivatie en CV voor 30 april as. naar personeel@rtvdrenthe.nl. De gesprekken staan gepland op 7 mei.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.