Vacatures en stageplaatsen

vacature | stageplaats

Waarom werken bij RTV Drenthe?

De spil van de Drentse samenleving, dat is RTV Drenthe! Werken bij de regionale omroep van de provincie Drenthe is iedere dag een leuke uitdaging! Onze kantine heeft de lekkerste broodjes, we hebben de leukste personeelsbarbecue, het spannendste darttoernooi, de studio zit in de sfeervolle oude HBS in Assen en er werken veel enthousiaste en professionele collega’s:

De draaidagen van Djammen of de onvoorspelbaarheid van Op Tjak; die afwisseling is donders mooi. En dat allemaal in de mooiste provincie van ons land.”  

Robbert Oosting

Verslaggever

“Als je nieuwe vaardigheden wilt leren, is er altijd ruimte voor. Bij RTV Drenthe is veel mogelijk.”  

Roy van Gool

Redacteur/nieuwslezer

Stage

_FVO6829

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen bij een organisatie die zich inzet voor de regionale nieuwsvoorziening? Ben jij op zoek naar een stageplek waar je meer doet dan alleen koffie halen en af en toe een mailtje sturen? Dan ben je bij RTV Drenthe aan het juiste adres! Bij ons kun je meelopen op de afdeling van jouw keuze; wij hebben regelmatig stageplekken beschikbaar. Bij radio of televisie, social media, vormgeving, redactie, communicatie, het kan allemaal! Je kunt enorm veel leren van onze professionals, anderzijds leren wij weer van de frisse blik die jij meebrengt. Kortom: Er zijn bij RTV Drenthe veel verschillende stages mogelijk. Laat het ons vooral weten als je geïnteresseerd bent! Kijk hier voor actuele stageplekken.

Staat jouw droombaan er niet tussen?

 

Bij RTV Drenthe denken we in mogelijkheden, open sollicitaties zijn van harte welkom! Maak gebruik van onderstaande link om te solliciteren. 

Sollicitatieprocedure