P&O
unnamed
_FVO6814

Wij zijn de verbindende factor binnen onze organisatie. Voor vragen over en advies op personeelsgebied ben je hier aan het juiste adres! Zowel management- als personeelsleden stappen geregeld bij ons kantoor naar binnen voor uiteenlopende vragen en advies. 

Wij besteden ook aandacht aan strategische planning op organisatie-, team-, en individueel niveau. Duurzame inzetbaarheid en opleiding zijn hierin erg belangrijk, maar ook werving & selectie en het aannemen van stagiairs horen hierbij 

Als P&O-er moet je veel “voelsprieten” hebben, er gebeurt heel veel waar mogelijk aandacht aan besteed moet worden. Dit alles met het doel om iedereen die bij RTV Drenthe werkzaam is optimaal te laten presteren in waar hij of zij goed in is! Ten grondslag hieraan ligt oprechte interesse voor jou als medewerker, en helemaal als persoon.